Vind snel duidelijke en praktische

Antwoorden

SJ Inspired

Welkom op de FAQ-pagina van SJ Inspired. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over mijn diensten in webdesign, hosting en websiteonderhoud. Elke vraag en antwoord reflecteert mijn toewijding om transparantie en ondersteuning te bieden aan mijn klanten. Deze pagina is bedoeld om je snel te informeren en te helpen bij het vinden van oplossingen voor veelvoorkomende vragen. Jouw digitale succes begint hier, met duidelijke en praktische informatie.

Webdesign

Wat is webdesign en waarom heb ik het nodig?

Webdesign gaat over hoe je website eruitziet en hoe het werkt. Het is belangrijk omdat het de eerste indruk maakt op mensen die je website bezoeken. Als je website er goed uitziet en makkelijk te gebruiken is, houden mensen ervan.

Hoe kan goed webdesign de gebruikerservaring verbeteren?

Goed webdesign maakt je website makkelijk te begrijpen en te gebruiken. Het zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats staat, plaatjes er mooi uitzien, en dat je snel kunt vinden wat je zoekt.

Wat is responsief webdesign?

Responsief webdesign betekent dat je website er goed uitziet op alle soorten apparaten, zoals computers, telefoons en tablets. Dit is handig omdat veel mensen websites op hun telefoon bekijken.

Wat maakt webdesign er mooi uitzien?

Mooi webdesign betekent dat de kleuren goed bij elkaar passen, de plaatjes mooi zijn en alles er netjes uitziet. Het moet er ook bij passen wat je wilt vertellen op je website.

Hoe kan webdesign helpen om je merk te laten zien?

Goed webdesign gebruikt dezelfde kleuren, logo’s en stijl die bij je merk horen. Zo weten mensen meteen dat het jouw website is en herkennen ze je merk.

Waarom is het handig om met een professionele webdesigner samen te werken?

Een professionele webdesigner weet veel over hoe je website er goed uit kan zien. Ze kunnen je helpen om je ideeën tot leven te brengen en het snel en mooi te maken.

Wat moet ik doen om een goed webdesignproject te starten?

Om een goed webdesignproject te beginnen, moet je bedenken wat je wilt vertellen op je website, wie je doelgroep is, wat je op je website wilt hebben en hoe het eruit moet zien.

Wat zijn enkele dingen waar ik op moet letten bij het maken van een eenvoudig en duidelijk webdesign?

Bij het maken van een eenvoudig en duidelijk webdesign is het belangrijk om te zorgen dat alles makkelijk te vinden is. Gebruik duidelijke knoppen en teksten, en houd de pagina’s overzichtelijk.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn website snel laadt voor bezoekers?

Om je website snel te laten laden, kun je afbeeldingen verkleinen zodat ze niet te groot zijn. Ook is het handig om onnodige dingen zoals grote video’s te vermijden. Een snelle website maakt bezoekers blij omdat ze niet lang hoeven te wachten.

Hoe kan ik SJ Inspired bereiken voor webdesignhulp?

Je kunt bellen naar +31 (0)6 20 32 24 75 of een e-mail sturen naar info@sj-inspired.nl om te overleggen hoe ik je zou kunnen helpen met webdesign. 

Webdesign

Onderhoud

Waarom is website-onderhoud belangrijk voor mijn bedrijf?

Website-onderhoud is cruciaal voor bedrijven. Het behoudt een professionele uitstraling, zorgt voor een soepele gebruikerservaring en verbetert de beveiliging. Zoekmachines waarderen actuele websites, wat kan bijdragen aan een betere positie in zoekresultaten. Kortom, website-onderhoud is een must om succesvol online te zijn.

Voor een meer gedetailleerde uitleg over websiteonderhoud en waarom het van belang is voor je website, nodig ik je uit om mijn blog te lezen: Lees de blog.

Hoe kan regelmatig website-onderhoud bijdragen aan een betere gebruikerservaring?

Regelmatig website-onderhoud zorgt ervoor dat alles op je website goed blijft werken. Hierdoor hebben bezoekers geen problemen, zoals lang wachten of kapotte links, waardoor ze blij zijn en langer blijven.

Wat zijn enkele veelvoorkomende problemen die worden aangepakt tijdens website-onderhoud?

Tijdens website-onderhoud los ik problemen op, zoals kapotte links (links die niet werken), oude informatie die bijgewerkt moet worden, en zorg ik ervoor dat de website veilig is tegen hackers. Dit helpt je website soepel te laten draaien en  bezoekers tevreden te houden.

Hoe kan website-onderhoud bijdragen aan de beveiliging van mijn website?

Website-onderhoud beschermt je website tegen slechte mensen die proberen binnen te komen. ik houd de website up-to-date en controleer op zwakke plekken. Als ik er een vind, repareer ik het, zodat je site veilig blijft en je geen problemen hebt. Veiligheid gaat voor alles!

Waarom zijn back-ups belangrijk tijdens website-onderhoud?

Back-ups zijn als een reservekopie van je website. Als er iets misgaat tijdens onderhoud, kun je altijd teruggaan naar hoe je website was. Zo voorkom je problemen en verlies van informatie.

Hoe profiteer ik van de WordPress en Divi onderhoudsservice van SJ Inspired?

Met de onderhoudsservice van SJ Inspired zorg ik ervoor dat je website altijd up-to-date en probleemloos is. Zo kun jij je focussen op je bedrijf, zonder je zorgen te maken over je website.

Waarom zou ik website-onderhoud uitbesteden aan professionals?

Het uitbesteden bespaart je tijd, geeft je toegang tot expertise en geeft gemoedsrust, omdat je weet dat je website in goede handen is.

Wat zijn de mogelijke risico's als ik geen website-onderhoud uitvoer?

Het niet uitvoeren van website-onderhoud kan leiden tot beveiligingsproblemen, trage prestaties, verlies van bezoekers en een slechte reputatie. Het is essentieel om deze risico’s te vermijden door regelmatig onderhoud uit te voeren.

Wat zijn enkele tips voor bedrijven die zelf hun website willen onderhouden?

ls je zelf je website wilt onderhouden, is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken, software en plug-ins up-to-date te houden, en beveiligingscontroles uit te voeren. Daarnaast is het raadzaam om technische kennis op te bouwen of hulp te zoeken bij professionals zoals SJ Inspired wanneer dat nodig is.

Hoe kan ik contact opnemen met SJ Inspired voor website-onderhoudsdiensten?

Je kunt mij bereiken via telefoon op +31 (0)6 20 32 24 75 of stuur een e-mail naar info@sj-inspired.nl voor meer informatie over hoe ik je kan helpen met website-onderhoud.

Onderhoud

Webhosting

Wat is webhosting en waarom heb ik het nodig?

Webhosting is het fundament van jouw online aanwezigheid, vergelijkbaar met een stuk digitaal ‘land’ waarop jouw website wordt gebouwd. Het is essentieel omdat het jouw websitebestanden opslaat en beheert, waardoor ze wereldwijd toegankelijk zijn voor je bezoekers. Zonder webhosting kan niemand jouw site zien of bezoeken, ongeacht de aantrekkelijkheid van je domeinnaam.

Voor een meer gedetailleerde uitleg over webhosting en hoe het jouw online aanwezigheid kan versterken, nodig ik je uit om mijn blog te lezen: Lees de blog.

Wat zijn de verschillen tussen de webhostingpakketten van SJ Inspired?

De webhostingpakketten van SJ Inspired variëren in termen van opslag, dataverkeer, en e-mailaccounts, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gebruikersbehoeften:

1. PS Starter: Geschikt voor nieuwe, kleine websites. Het biedt 3 GB schijfruimte en 25 GB dataverkeer, wat voldoende is voor basiswebsites. Dit pakket heeft 2 e-mailaccounts.
2. PS Basis: Een stap hoger, ideaal voor groeiende bedrijven. Met 5 GB schijfruimte en 50 GB dataverkeer kan het meer inhoud en verkeer aan. Het biedt 5 e-mailaccounts, wat handig is voor kleine teams.
3. PS Pro: Het meest uitgebreide pakket, met 10 GB schijfruimte en 100 GB dataverkeer, perfect voor grote, complexe sites of e-commerce platforms. Met 10 e-mailaccounts is het geschikt voor grotere teams of bedrijven.

Alle pakketten bieden het SSL Comodo certificaat, WordPress toolkit, het Divi-thema, WordPress-updates, maandelijkse beveiligingsupdates en dagelijkse back-ups. De keuze hangt af van de grootte en behoeften van je website.

Hoe kies ik het juiste hostingpakket voor mijn website?

Bij het kiezen van het juiste hostingpakket van SJ Inspired is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals de grootte van je website, het verwachte verkeer, en je specifieke behoeften:

PS Starter: Ideaal voor nieuwe, kleinere websites of blogs. Het biedt voldoende ruimte en capaciteit voor basisbehoeften en is een goede start voor beginners.
• PS Basis: Een stap omhoog, perfect voor groeiende bedrijven of websites met toenemend verkeer. Met meer opslag en e-mailaccounts biedt het pakket de flexibiliteit die nodig is voor ontwikkeling.
• PS Pro: Ontworpen voor grote, complexe websites of e-commerce platforms. Dit pakket biedt maximale opslag en bandbreedte voor hoge prestaties en veel gebruikersverkeer.

Als je moeite hebt met het bepalen van het juiste pakket voor jouw situatie, kun je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies. Ik sta klaar om je te helpen bij het kiezen van een pakket dat het beste aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen.

Kan ik upgraden of downgraden tussen hostingpakketten?

Ja, je kunt altijd upgraden of downgraden tussen de hostingpakketten van SJ Inspired. Dit kan eenvoudig worden geregeld door minstens 14 dagen voor de volgende betalingsdatum te mailen of een bericht via WhatsApp te sturen. Zo zorg ik ervoor dat je veranderingen tijdig worden verwerkt en dat je hostingpakket perfect blijft aansluiten bij jouw behoeften.

Wat is het Divi-thema en hoe kan ik het gebruiken voor mijn website?

Het Divi-thema is een gebruikersvriendelijke tool voor het bouwen van websites in WordPress. Het werkt met een ‘drag-and-drop’ systeem, wat betekent dat je onderdelen van je website makkelijk kunt verplaatsen en aanpassen zonder dat je technische kennis nodig hebt. Divi biedt veel vooraf ontworpen sjablonen die je kunt gebruiken als startpunt, en je kunt elk element aanpassen om het uniek te maken voor jouw site. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Als je hulp nodig hebt met Divi, of vragen hebt over hoe je het kunt gebruiken voor jouw website, sta ik altijd klaar om je te ondersteunen.

Hoe werken de dagelijkse back-ups en hoe kan ik toegang krijgen tot mijn back-up gegevens?

Bij SJ Inspired worden dagelijkse back-ups van je website gemaakt als onderdeel van de hosting service. Als je ooit een back-up teruggeplaatst moet hebben, kun je dit eenvoudig aanvragen door een e-mail te sturen of een berichtje via WhatsApp te sturen. Klanten kunnen dit niet zelf doen, maar het terugplaatsen van een back-up na keuze zit bij de service inbegrepen. De back up blijft tot twee weken bewaard. Ik zorg ervoor dat je website snel en veilig wordt hersteld met de door jou gekozen back-up.

Wat gebeurt er als ik technische problemen ondervind met mijn hosting?

Als je technische problemen ondervindt met je hosting, zoals wanneer je website eruit ligt, kun je mij altijd direct bellen voor hulp. Voor andere technische ondersteuning kun je een e-mail sturen of een bericht via WhatsApp. Ik ben er om ervoor te zorgen dat alle problemen snel en effectief worden opgelost, zodat je website soepel blijft draaien. Klanttevredenheid en betrouwbare ondersteuning zijn mijn topprioriteiten.

Hoe kan ik mijn bestaande website overzetten naar SJ Inspired hosting?

Als je overstapt naar SJ Inspired voor je webhosting, regel ik de volledige verhuizing van zowel je website als je e-mail. Deze service is inbegrepen bij je hostingpakket. Het is wel belangrijk dat je website in WordPress is gemaakt, zodat ik de verhuizing soepel kan uitvoeren. Hierdoor kun je een zorgeloze overgang naar SJ Inspired verwachten.

Biedt SJ Inspired ook domeinregistratie aan?

Bij SJ Inspired kun je zeker terecht voor domeinregistratie. Als je besluit om later ook hostingdiensten bij mij af te nemen, is het goed om te weten dat de kosten voor eerdere domeinregistratie niet worden terugbetaald. Deze service zorgt ervoor dat je een unieke en herkenbare domeinnaam voor je website hebt, wat een belangrijke stap is in het opbouwen van je online aanwezigheid.

Biedt SJ Inspired ook hulp bij websiteontwerp of -ontwikkeling?

Bij SJ Inspired kun je niet alleen terecht voor webhosting, maar ook voor ondersteuning bij het ontwerpen en ontwikkelen van je website. Ik bied hulp bij alles wat te maken heeft met webdesign, van het aanpassen van jouw site met het Divi-thema tot het volledig op maat maken van je website. Mijn expertise in zowel het technische als het creatieve aspect van webontwikkeling zorgt ervoor dat jouw website niet alleen goed functioneert, maar er ook geweldig uitziet.

Webhosting

Chat openen
Scan de code
Hallo,

Welkom op SJ Inspired
Waarmee kunnen we je helpen?