Ontdek jouw creativiteit in

Mijn portfolio

SJ Inspired

Welkom op mijn persoonlijke portfolio pagina bij SJ Inspired. Hier tref je een zorgvuldig geselecteerde verzameling aan van mijn werk in websiteonderhoud, hosting en websitebouw. Elk project in dit portfolio is een unieke creatie, volledig gepersonaliseerd naar de wensen van de klant. Dit is waar mijn passie voor het realiseren van digitale dromen tot leven komt

Webdesign

Strijdende Onderneemsters

Strijdende Onderneemsters is een platform gericht op het versterken en ondersteunen van ondernemers. Het biedt inspirerende verhalen, praktische tools en persoonlijke ondersteuning om mensen te helpen hun ondernemersdromen te verwezenlijken. Deze site is een bron van motivatie en begeleiding, van ambitie tot actie, waarbij de nadruk ligt op het delen van ervaringen en het bouwen van een gemeenschap van gedreven ondernemers.

LadyLion

Lady Lion is een moderne kledingwebshop gericht op damesmode. Het biedt een uitgebreid assortiment van stijlvolle kleding en accessoires, inclusief opties voor curvy maten. De webshop onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en het aanbod van modieuze, eigentijdse ontwerpen.

Jaysel Installatietechniek

Jaysel Installatietechniek is een dynamisch en jong bedrijf gespecialiseerd in renovatie en bouw. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder woningrenovatie, luchtventilatie, CV ketels, en airconditioning installaties. Het bedrijf staat bekend om zijn passie voor het creëren van droomruimtes en het streven naar klanttevredenheid. Met een focus op kwaliteit en flexibiliteit, werkt Jaysel Installatietechniek aan projecten van alle groottes, van kleine updates tot complete verbouwingen.

Webdesign

Onderhoud

Sound of Joy and Happiness

Sound of Joy and Happiness is een creatieve en ontspannende website die zich richt op dans, muziek en meditatie. Deze site biedt bezoekers unieke ervaringen zoals Sound Journeys, Dans Meditaties, en Handpan Experience lessen. Het is bedoeld om ontspanning en plezier te brengen door middel van creatieve expressie, en draagt bij aan zelfontwikkeling en het vervullen van diepste verlangens. Het aanbod is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, met een specifieke nadruk op het ontdekken van innerlijke rust en creatieve kracht.

One Happy Card

OneHappyCard is een unieke service op Aruba voor het versturen van wenskaarten, bloemen en cadeaus. Deze webshop maakt het gemakkelijk om vrienden en familie op het eiland te verrassen met een persoonlijk gebaar. Met een divers aanbod aan producten en de mogelijkheid tot personalisatie, biedt OneHappyCard een handige manier om speciale momenten te vieren, zelfs van veraf.

Crazy Fototrucage

Crazy-Fototrucage is een innovatieve en creatieve dienst voor fotomarketing, ideaal voor evenementen, beurzen, en bedrijfsfeesten. De website biedt unieke fotobelevingen zoals de Crazy-Fototrucage en Foto funbox, waarmee gasten op originele wijze worden vastgelegd. Of het nu gaat om het integreren van producten of logo’s in foto’s of het creëren van gepersonaliseerde thema-achtergronden, Crazy-Fototrucage biedt een op maat gemaakte ervaring die zowel vermakelijk als memorabel is.

Onderhoud

Webhosting

Webhosting

Chat openen
Scan de code
Hallo,

Welkom op SJ Inspired
Waarmee kunnen we je helpen?