Leer en laat je inspireren

Welkom op mijn Blog

SJ Inspired

Webdesignervaring bij SJ Inspired: Jouw Droom, Mijn Passie

Welkom bij mijn allereerste blogpost ooit! Ik voel me enorm enthousiast en een beetje nerveus om deze woorden met jullie te delen, omdat het overbrengen van een boodschap via geschreven woorden toch anders is dan in een persoonlijk gesprek. Maar hey, ik ben iemand die van een goede uitdaging houdt, dus laten we meteen ter zake komen en je meer vertellen over mijn webdesign en webhosting bedrijf!

Even voorstellen:

Ik ben Sanne, 27 jaar oud en de trotse eigenaar van SJ Inspired, een webdesign- en webhostingbedrijf. In Oktober 2022 kreeg ik een belangrijke boodschap: Webdesign daar moet je iets mee gaan doen. Mijn vader was ernstig ziek, ongeneselijk ziek. Dit was zijn belangrijke boodschap naar mij. Die woorden raakten mij diep en heb hem toen direct beloofd dat ik er iets mee zou gaan doen. Met het vuur van die belofte in mijn hart, sprong ik in het diepe.

Het verwezenlijken van dromen met SJ Inspired:

Met hulp van een vriend van mijn vader, een fantastische man met jaren ervaring in de webdesign en webhosting, begon ik aan mijn nieuwe reis. In slechts een maand tijd, tegen november 2022, had ik mijn eigen server geregeld en was ik van start. Ik had al snel door dat ik mijn klanten het ‘complete plaatje’ wilden aanbieden, zodat ik mijn klanten alles kon bieden wat ze nodig hebben voor een goede website. Niemand wil met verschillende mensen moeten praten voor één oplossing. Bij SJ Inspired hebben klanten maar één contactpersoon, en dat ben ik. Ik geef mezelf voor de volle 100% voor mijn bedrijf en mijn klanten, en mijn bereikbaarheid is daarom ook niet beperkt tot de traditionele kantoortijden

Het nastreven van dromen: webdesign met passie:

Elke persoon die start met zijn of haar bedrijf heeft dromen. Mijn taak en passie is het om die dromen waar te laten maken. Elke persoon is anders, daarom vind ik persoonlijk contact ontzettend belangrijk, alleen zo kom ik er echt achter wat de dromen van die persoon zijn en kan ik ze ook echt waarmaken. Niets is te gek, ik hou ervan om uitdagende projecten aan te gaan samen met mijn klanten.

Het principe van “geen problemen, maar oplossingen”:

Mijn vader heeft me altijd geleerd om niet in problemen te denken, maar in oplossingen. Iedereen heeft een droom, maar dromen lijken soms onmogelijk of soms weet je niet goed te verwoorden wat je dromen nu eigenlijk zijn en hoe dit eruit komt te zien. Ik geloof echter dat er voor alles een oplossing is. Het aangaan van die uitdaging betekent zoeken naar de oplossing voor het probleem. Er achter komen wat de wensen zijn, samen op onderzoek uitgaan.

Het ontdekken van passie en dromen:

Vaak hebben mensen en ondernemers hulp nodig bij het ontdekken van hun ware passie en dromen. Er zijn duizenden ideeën, maar wat vind ik echt leuk? Dit is een worsteling waar veel mensen mee te maken hebben. Webdesign omvat ook het helpen van klanten en het ontdekken van waar ondernemers echt blij van worden, of dit nu een startende ondernemer is of iemand die het gewoon compleet anders wil gaan doen. Bij SJ Inspired is elk contact met klanten persoonlijk. Vanaf het eerste moment zijn er geen verrassingen, alleen volledige transparantie en openheid. Deze eerlijke en open aanpak helpt om een diepe band te creëren, waardoor ik een online aanwezigheid kan creëren die echt de persoonlijkheid van de klant weerspiegelt.

De kracht van persoonlijke banden:

Bij SJ Inspired hecht ik veel waarde aan een persoonlijke band met mijn klanten. Ze mogen alles van me weten, omdat ik geloof dat dit zorgt voor wederzijds begrip en vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat vanaf het eerste moment er geen verrassingen zijn, alleen volledige transparantie en openheid. Alleen hierdoor kan ik een online aanwezigheid creëren die mijn klanten willen uitstralen.

Uniek zijn is een kracht:

Iedereen is uniek. Deze unieke kwaliteiten brengen leven en kleur in onze wereld, en dat maakt het creëren van unieke projecten zo spannend. Uiteindelijk gaat het allemaal om trots. Het moment dat een klant hun nieuwe website met trots aan hun publiek presenteert, dat is mijn einddoel.

Conclusie:

Het schrijven van mijn eerste blogpost was een uitdaging op zich, maar ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Bij SJ Inspired draait het allemaal om het verwezenlijken van dromen, het vinden van oplossingen en het creëren van een persoonlijke band met mijn klanten. Ik ben trots om uniek te zijn en mijn passie voor webdesign te delen met anderen.

Chat openen
Scan de code
Hallo,

Welkom op SJ Inspired
Waarmee kunnen we je helpen?